logo
  • Kontakt telefon:

    +387 32 891 041
  • Kontakt email:

    info@ivexdoo.ba
  • Adresa:

    Srednja Omanjska 113, Usora, BiH

Proizvodi - Spremnici


Plinski spremnici su posude namijenjene za skladištenje tečnog naftnog plina koji se najčešće koristi za kuhanje, zagrijavanje objekata, zagrijavanje sanitarne vode kao i u raznim vrstama industrije.

Vodeći smo uvoznici i distributeri nadzemnih i podzemnih plinskih spremnika na području Bosne i Hercegovine. U ponudi imamo plinske spremnike kapaciteta od 1 mᶟ do 100 mᶟ.

Osnovna razlika između nadzemnih i podzemnih spremnika je u tome što nadzemne spremnike karakterizira lagana ugradnja i spajanje na objekat, dok podzemne karakterizira estetska prednost i svojstvo kontinuiranog isparavanja bez uticaja niske vanjske temperature na sam proces isparavanja.

Spremnici manjih kapaciteta su jednostavno i kvalitetno rješenje za domaćinstva koja su u potrazi za cjenovno povoljnijim energentom visoke energetske vrijednosti i ekološke prihvatljivosti.

Zbog svoje praktičnosti i ekonomičnosti plinski spremnici su izbor velikog broja kupaca diljem Bosne i Hercegovine.

Zbog ispunjavanja brojnih kriterija u industrijskoj proizvodnji i povećanja efikasnosti industrijski potrošači se sve više odlučuju za instaliranje plinskih spremnika većih kapaciteta.

Primjena tečnog naftnog plina u industriji je cjenovno i ekološki prihvatljiva, sigurna i učinkovita za upotrebu, jednostavna za manipulaciju i omogučava potpunu automatizaciju tehnoloških procesa.

Društvo IVEX d.o.o. posluje od 1988 godine.

Svojim dugogodišnjim postojanjem potvrđujemo kvalitet svojih usluga iz kojih izdvajamo tlačne probe plinskih spremnika, ispitivanje sigurnosnih ventila i umjeravanje manometara, inspekcija mjerila protoka za propan butan i naftu te kompletnu reparaciju plinskih boca.

Pored navedenih usluga u mogućnosti smo Vam ponuditi plinske kotlove za grijanje najpoznatijeg talijanskog proizvođaća Beretta iz grupacije Riello, plinske spremnike raznih kapaciteta kao i auto skid postrojenja prilagođena Vašim potrebama.

plinska industrija
naftna industrija
održavanje spremnika i opreme
reparacija plinskih boca
U MOGUĆNOSTI SMO VAM PONUDITI ŠIROK SPEKTAR USLUGA I PROIZVODA IZ PLINSKE I NAFTNE INDUSTRIJE
naši partneri i klijenti
pošaljite nam upit
postanite i vi naš zadovoljni klijent na

obostrano zadovoljstvo

Upoznajte se sa našim uslugama koje nudimo i proizvodima

naše usluge

neke od usluga koje smo u mogućnost ponuditi vam

saznajte više o uslugama i proizvodima koje nudimo

Inspekcija mjerila protoka za NAFTU
Ispitivanje sigurnosnih ventila i manometara
Ispitivanje spremnika
Izrada auto skid postrojenja
Inspekcija mjerila protoka za LPG
Reparacija plinskih boca

Kontaktirajte nas za više informacija na: