logo
  • Kontakt telefon:

    +387 32 891 041
  • Kontakt email:

    info@ivexdoo.ba
  • Adresa:

    Srednja Omanjska 113, Usora, BiH

o nama

IVEX d.o.o. je poduzeće koje pod ovim imenom posluje od davne 1988. godine.

Osnovano kao malo obiteljsko poduzeće iz godine u godinu se razvijalo prateći zahtjeve tržišta i potrebe kupaca, te danas predstavlja vodeće poduzeće na teritoriju Bosne i Hercegovine u prodaji, servisiranju i održavanju plinske i naftne opreme.

Za kvalitetne i na vrijeme odrađene poslove zadužen je naš stručni tim ljudi koji broji dvadeset zaposlenika sa dugogodišnjim iskustvom kao i savremena oprema koju koristimo.

Iza našeg rada stoje brojni uspješno završeni projekti na području ispitivanja, održavanja i inspekcije protoka u plinskom i naftnom sektoru diljem Bosne i Hercegovine što potvrđuju i naše brojne reference. Imenovana smo laboratorija od strane Instituta za mjeriteljstvo Bosne i Hercegovine i akreditovano Inspekcijsko tijelo od strane Instituta za akreditiranje Bosne i Hercegovine - BATA po standardu BAS EN ISO/IEC 17020:2013 što nam omogućava neometano obavljanje gore navedenih poslova na području oba entiteta u Bosni i Hercegovini.

Već dugi niz godina uspješno održavamo sistem upravljanja kvalitetom prema standardu ISO 9001:2015, a 2015. godine smo implementirali i SCC* (Safety Certificate Contractors) sistem koji dokazuje da brinemo o sigurnosti na radu i zaštiti okoline.

Nalazimo se u Zeničko – dobojskom kantonu, točnije u općinu Usora na lokaciji Srednja Omanjska. Udaljeni smo od magistralnog puta Doboj - Teslić oko 4 km.

Društvo IVEX d.o.o. posluje od 1988 godine.

Svojim dugogodišnjim postojanjem potvrđujemo kvalitet svojih usluga iz kojih izdvajamo tlačne probe plinskih spremnika, ispitivanje sigurnosnih ventila i umjeravanje manometara, inspekcija mjerila protoka za propan butan i naftu te kompletnu reparaciju plinskih boca.

Pored navedenih usluga u mogućnosti smo Vam ponuditi plinske kotlove za grijanje najpoznatijeg talijanskog proizvođaća Beretta iz grupacije Riello, plinske spremnike raznih kapaciteta kao i auto skid postrojenja prilagođena Vašim potrebama.

plinska industrija
naftna industrija
održavanje spremnika i opreme
reparacija plinskih boca
U MOGUĆNOSTI SMO VAM PONUDITI ŠIROK SPEKTAR USLUGA I PROIZVODA IZ PLINSKE I NAFTNE INDUSTRIJE
naši partneri i klijenti
pošaljite nam upit
postanite i vi naš zadovoljni klijent na

obostrano zadovoljstvo

Upoznajte se sa našim uslugama koje nudimo i proizvodima

naše usluge

neke od usluga koje smo u mogućnost ponuditi vam

saznajte više o uslugama i proizvodima koje nudimo

Inspekcija mjerila protoka za NAFTU
Ispitivanje sigurnosnih ventila i manometara
Ispitivanje spremnika
Izrada auto skid postrojenja
Inspekcija mjerila protoka za LPG
Reparacija plinskih boca

Kontaktirajte nas za više informacija na: